RO Study
👤
Bbthhhhhhh
Bbthhhhhhh
11-08-2015
Limba română
a fost răspuns
Sens asemanator pentru timp
Răspuns :
Andreutza123
Andreutza123
11-08-2015
vreme, perioada, durata
Answer Link
Аноним
Аноним
11-08-2015
timp=durata, vreme...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 179 . Daca Impartim Un Numar La Celalalt , Obtinem Catul 4 Si Restul 9 Care Sunt Numerele ?
Sa Se Afle P Cel Mai Mic Numar Prim Superior Lui 963.
A) 2∈A;b) Dacă X∈A, Atunci 4x∈A;c) Dacă 5x-2∈A, Atunci X∈A.Arătați Că 26∈A.Asta Cum Se Mai Rezolvă? :( :( :(
Scrie Scurte Enunturi In Care Sa Articulezi Nehotarat Substantivele Date,la Cazul Cerut In Paranteaza:prieten(D),musafiri(G),oaspete(Ac),invatatoare(N)
Compuneti O Poezie Folosind Propozitii Circumstantiale De Cauza Ca In Urmatorul Mode: Ghiocelul E Alb , Pentru Ca E Inocent .Cerul E Albastru, Pentru Ca E Visat
Fie Un Triunghi Isoscel ΔABC Is M Miljocul Bazei [BC].Demonstrati Ca (AM Este Bisectoarea Unghiului <A
MA AJUTATI VA ROG CU ACEST EXERCITIU???SCRIETI IN 6-8 RANDURI EXPOZITIUNEA UNEI NARATIUNI ISTORICE IN CARE SA APARA DOUA FORMULE REVERENTIOASE...ESTE URGENT!!!!
Va Rog Ajutati-ma: Am De Facut Un Dialog Intre Greiere Si Furnica La Inceputul Verii.
Un Depozit Trimite La 3 Magazine 354 De Jucarii . Dupa Ce Fiecare Magazin Vinde Acelasi Numar De Jucarii , La Primul Raman 36 , La Al Doilea 39 , Iar La Al Trei
Va Rog Sa Imi Spune-ti Personajele (negative,pozitive) Din ,,Toata Panzele Sus,, Si Expresii Frumoase (cinci).