RO Study
👤
Piticioan67
Piticioan67
19-12-2022
Limba română
a fost răspuns
Ce este substantivul va rog!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ordonati Crescator Numerele: A=6^3-3^7 b=7^3 c=-4^7 d=6^3-4^7 e=3^3-4^7 f7^3-2^7 g=9^3-3^7
Pe O Masa Sunt 7 Cartonase Pe Care Sunt Scrise Numerele 1,7,9 11,12,16si 75.Ilie Si Paul Au Luat.fiecare,cate Trei Cartonase Si Au Observat Ca Suma Nimerelor De
Suma A Trei Numere pare Consecutive este 396 . Determinati Numerele
Construieste Cate Doua Enunturi Cu Sensuri Diferite Ale Verbelor:a (se) Ridicaa Prinde
Produsul A Două Numere Naturale Este Egal Cu 925.Mărind Unul Dintre Numere Cu 12 ,produsul Devine 1225.Determinati Cele Două Numere. Aflaţi Numerele Naturale De
1. Scrieti Doua Numere Intregi Pare Cuprinse Intre -7 Si 3 2. Care Este Cel Mai Mic Numar Intreg Mai Mare Decat -9 ? 3. Determinati Multimea B = {x€A | |x| = X
Am Si Eu Nevoie De Doua Compuneri!1. Scrie O Compunere (15 Randuri) In Care Sa Realizezi Descrierea Orasului Tau Intr-o Zi De Iarna. (orasul Botosani)2. Scrie O
Vreau O Cumpunere Furnika E Neam Cu Omul
Va Rog Frumos, Sa-mi Spuneți Toate Personajele Din "Budulea Taichii" De Ioan Slavici
Cine Cinta Muzica Asta Si Cum Se Numeste Cintecul?Te Fac O Fapta Buna , Acum Sunt Clar De LunaPe Aceiasi Banca De Acum O SapataminaAcelasi Ritm, Acelasi GandImb