RO Study
👤
Razvanociu
Razvanociu
18-12-2022
Fizică
a fost răspuns
TOATE LECȚIILE FIZICA CLASA A 7a CU DEFINIȚII
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Descriere Pentru Fata Pe Nume Lavi Din Brookhaven.
In Ultima Perioada Activitatea Umana Si-a Pus Amprenta Si Asupra Acestor Ecosisteme: Pădureaecuatorială Este Înlocuită De Un Mediu Antropizat De Culturi (orez,
Într -o Vitrină Sunt Șapte Cutii A Câte Opt Globulețe Roșii Nouă Cutii A Câte Opt Globulețe Argintii Și Cinci Cutii A Câte Opt Globulețe Albe Câte Globulețe Sun
Determinati Cifrele A, B Și C Pentru Care Următoarea Relație Este Adevărata: 3•abc+2•bc+C=2024.
3. Padurile Ecuatoriale Sunt Cunoscute Pentru Vegetatia Luxurianta (vegetatia Bogata). a) Gasiti O Corelatie/legatura Intre Vegetatia Bogata Din Padurile Ecuato
Poți Să Mă Ajuți ? O
Ce Părere Aveți Despre Profilul Științe Ale Naturii? Se Merită Să Merg Acolo Doar Pentru Biologie? Cu Fizica Și Chimia Nu Mă Descurc Și Nu Îmi Plac. Vă Rog Deta
Vă Rog Să Îmi Compuneți O Poezie Frumoasă Pentru Cea Mai Bună Învățătoare Doamna Eliza Bursuc Pentru Anul Nou
● De Ce A Străbătut Scrooge Străzile Timp De Mai Multe Ore?
1. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Seria Care Conține Numai Cuvinte Derivate Este: A) Dispret, Fiecare; B) Public, Neorganizate; C)