RO Study
👤
Sabrinaciobirca
Sabrinaciobirca
18-12-2022
Fizică
a fost răspuns
stabiliți valoarea de adevăr
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dan Citeste O Carte De 235 De Pagini. In Prima Zi A Citit 23 De Pagini. In Fiecare Din Urmatoarele Zile A Citit Cu Cate 5 Pagini Mai Mult Decat In Ziua Precede
Am Nevoie De Cini Pronume De Politete
O Compunere Cu Titlu Casuta Bunicilor
Se Citesc Numere De La Tastatură Până La Apariția Lui Zero. Să Se Determine Suma Lor. e De Pe Pbinfo :))). Cine Ma Poate Ajuta ? Plz Date De Intrare Programul C
Scrieti Ecuatiile Reactiilor Cu Ajutorul Carora Se Pot Realiza Transformarile. Pentru Transformarea A 6-a Scrieti: Ecuatie Moleculara, Ecuatie Ionica Completa S
Stabiliti Daca Fractile Urmatoarele Sunt Echivalente: A) 7 Supra 5; 21 Supra 15 b) 8 Supra 9; 108 Supra 94 VA ROG DAU CORONA!!
În Triunghiul ABC,AD Bisectoare Unghi BAC,D Apartine BC,ADla Pătrat=AB×AC-BD×DC Demonstrați Ca AB/AC=BD/DC explicații Va Rog Urgent
De La Ferma De Pasari S-au Trimis Spre Vanzare 636 De Gaini,iar Rate,de 3 Ori Mai Putine.Cate Pasari S-au Trimis Spre Vanzare?Imi Trebuie Urgent!!!
Alcatuiti Cate Doua Enunturi In Care Urmatoarele Semne De Puunctuatie Sa Aiba Valorile Expresive Cerute : a) Punctele De Suspensie Sa Marccheze O Ezitare Si O
Va Rog Sa-mi Traduceti Aceste Propozitii . (No Google Translate Pls) - Natura Este Un Lucru Important In Viata Omului . - Omul Trebuie Sa Aiba Grija De Natura.