RO Study
👤
Stefisimpatica
Stefisimpatica
17-12-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutoooorrr va ro pb 2
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicati Cum S-au Format Urmatoarele Cuvinte: Bolnavi,(cele)trebuitoare,nepasare ,asprime,cheltuiala,inhama,calugarie
Diferente A 2 Nr Este Cu 340 Mai Mica Decat Suma Lor.daca Impartim Suma Diferente Obtinem Catul 4 Si Restul 40.aflati Nr
Buna Ziua . As Dori Si Eu Un Eseu Liber Cu Titlul''Eminescu In Viziunea Tinerilor''.Ma Puteti Ajuta?Va Multumesc Mult
Aflati Doua Numere Care Au Dublul Sumei 1 I Jumatatea Diferentei Lor De 0.8(3).
Piramida Patrulatera Regulata VABCD Cu Varful In V Si Baza ABCD Are AB=VO=10 Cm, AC Intersectat Cu BD = {O}. Calculati Distanta De La A La Planul (VBC)
Fiti Atenti. Am Numai Note Proaste La Matematica , Si As Vrea Sa Invat Incat Sa Iau Macar Si Eu 6... Si Incerc Sa Invat Din Urma Deci.. De Ex : Cum Se Rezolva A
Bunica Are O Bucata De Panza De 6m. Pentru Fiecare Fata De Masa Taie cate 2m. Cate Taieturi Face? Cum Se Explica La Un Copil De Clasa I !
Alcatuiti Un Text Despre Localitatea Ta(ploiesti),alcatuit Din Sapte Prop,folosind Toate Semnele De Punctuatie Invatate
Cel Mai Mic Nr De 3 Cifre Care Are Locul Sutelor Cifra 2? Si Cel Mai Mic Nr De 3 Cifre Care Locul Unitatilor Cifra9?
Cum Traduc In Română : ,,Pilots Aim At A Cross On A Hill, Bank Sharply And Then Come Into Land Between The Densely-packed High-rise Apartments Of Kowloon On A R