Răspuns :
1. Daca ar fi o pasare, ar fi un corb, pentru ca are tendinta sa fure.
Daca ar fi un animal ar fi o vulpe, pentru ca este vicleana ca si Ludovica.
Daca ar fi un sentiment ar fi frica, pentru ca Ludovica se uita in toate partile pentru a nu o prinde paznicii campului.
2. Se gandeste ca a facut ceva gresit.
Se gandeste ca ar putea fi prinsa.
Se gandeste la oamenii carora le-a furat fasolea.
Se gandeste sa spuna adevarul.
Se gandeste ca a produs pagube.
3. Ludovica mi-ar spune sa nu spun nimanui si sa ma prefac ca nu am vazut-o si mi-ar spune ca-mi da si mie din fasole.
4. Ludovica a fost obligata sa fure probabil pentru ca nu avea de mancare, iar singura solutie a fost sa fure, probabil ca nu avea plantatii de fasole si ii era pofta pe fasolea acelor oameni sau probabil nu avea bani pentru a-si cumpara fasole.
Eu cred ca gestul femeii ar putea fi scuzat pentru ca nu a produs pagube acelor oameni.
Daca ar fi un animal ar fi o vulpe, pentru ca este vicleana ca si Ludovica.
Daca ar fi un sentiment ar fi frica, pentru ca Ludovica se uita in toate partile pentru a nu o prinde paznicii campului.
2. Se gandeste ca a facut ceva gresit.
Se gandeste ca ar putea fi prinsa.
Se gandeste la oamenii carora le-a furat fasolea.
Se gandeste sa spuna adevarul.
Se gandeste ca a produs pagube.
3. Ludovica mi-ar spune sa nu spun nimanui si sa ma prefac ca nu am vazut-o si mi-ar spune ca-mi da si mie din fasole.
4. Ludovica a fost obligata sa fure probabil pentru ca nu avea de mancare, iar singura solutie a fost sa fure, probabil ca nu avea plantatii de fasole si ii era pofta pe fasolea acelor oameni sau probabil nu avea bani pentru a-si cumpara fasole.
Eu cred ca gestul femeii ar putea fi scuzat pentru ca nu a produs pagube acelor oameni.