RO Study
👤
Munama
Munama
11-12-2022
Limba română
a fost răspuns
Intrebarile 4 si 5 va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Gospodar Are Gaini,gaste Si Oi.Stiind Ca In Total Sunt 71 De Capete Si 172 De Picioare,afla Cate Gaini ,gaste Si Oi Are Gospodarul,daca Numarul Gastelor Este
Cine Imi Spune Trei Poezi Si Trei Cantece Cu Iepurasi
1,,Ai Nostri Fugeau Spre Padure Sa Scape De Incercuire." A.Cuvantul ___________ Substituie Un Substantiv ,deci Este Un Prenume B.Ceidee Se Exprim
Media aritmetica A 5 Numere Consecutive Este 18 . Aflati Numerele . Va Rog Frumos Nu Din Rezolvarea Cu Metota Figurativa.
Pentru A Confectiona 4bluze Si 3 Rochii S-au Folosit 17 M De Material. Pt A Confectiona 3 Bluze Si 2rochii S-au Folosit 12 M De Material , De Acelasi Fel . Blu
Propoziti Cu Cuvintele Aidoma,asemenea Sa Fie Alata Parte De Vorbire Inafara De Interjectie Si Adverb .
Buna,am Nevoie De Ajutor Va Rog,nu Stiu Cum Se Rezolva Acest Exercitiu. Se Considera Functia F:-R->R, f(x)=ln(x⁴+1). Sa Se Calculeze F Derivat. Multumesc Ant
Care Sunt Numerele Naturale Cel Putin Egale Cu 299 Si Mai Mici Decat 235
Un Calator Are De Mers 12 Km .Dupa Un Timp Observa Ca A Parcurs 1/4 Din Drum/Cati Km Mai Are De Parcurs?
Suma A Trei Nr Este 369. Afla Numerele ,stiind Ca Primul Inseamna Trei Sferturi Din Al Doilea ,care Este Dublul Celui De-al Treilea Nr.