RO Study
👤
Sebisebastian8
Sebisebastian8
06-08-2015
Matematică
a fost răspuns
cum se transforma 9cm³ in m³
Răspuns :
Danamocanu71
Danamocanu71
06-08-2015
1cm³=0,000001m³;
9cm²=0,000009m³;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Facem Atunci Cand Egalam Derivata Cu 0, Iar In Final Ne Da Un Caz De Genul 2=0?Functia Este Crescatoare Sau Descrescatoare?
Un Rezumat Pt Răscoala De Liviu Rebreanu - Va Rog Mult De Tot
Diferența Dintre Vârsta Tatălui Și Vârsta Fiului Este De 25 De Ani Să Se Calculeze Vârstă Fiecărui Știind Că Vârsta Tatălui Este De 6 Ori Mai Mare Decât Vârsta
6. Indică Modurile Şi Timpurile Pentru Fiecare Dintre Verbele Din Enuntul: Tot Timpul C-o Să Scap Vreo Substanţă Chimică În Mâncare. Aveam Un Experiment Pe Care
Între Mulțimile A={1,2} Și B={0,1,2,3} Exista Relația De..... Și Notam .....
Completați: 1. Am Încredere Că Voi… 2. Am Câștigat Încredere In Mine Atunci Când ….. 3. Cu Siguranța Am Îmbunătățit La Mine….. dau Coroana!!
Cum Calculez În Acest Caz Utilizând Formula (a+b) ^2 Pentru [tex] {( {x}^{2} + 1) }^{ - 2} [/tex]
Completați Caseta Astfel Încît Propozitia Obținută Sa Fie Adevărată. Daca A=-3+2 Si B=21\2\÷7\4,atunci Valoarea Produsului A×b Este Numarul
13. Să Se Înscrie Un Pătrat EFGH Într-un Triunghi ABC, A Cărui Bază BC=10 Cm Iar înălțimea Este De 6 Cm Astfel Ca Vîrfurile E Şi F Ale Pătratului Să Fie Pe Latu
Proposez Un Règlement Propre Pour Éviter L`influence Négative Des Nouvelles Technologies Dans La Vie Des adolescents. (au Moins 5 Règles À Suivre)