Răspuns :
La mare
Cerul straluceste pe semne ca timpul este nemaipomenit de bun pentru plaja.Eu si fratele meu am plecat in Costinesti la mare.Eu am stat la soare ca sa ma bronzez iar fratele meu s-a dus in valurile marii albastre.Dintr-o data nu l-am mai zarit.Am luat-o in fuga in mare!
-Alex? Alex unde esti (am inceput sa plang cumplit...am crezut ca fratele meu s-a inecat)
Cand deodata iese de sub apa incet Alex care radea in hohote!
-Ti-am facut-o -razand-
-Sa nu mai faci asta nici o data nu a fost amuzant si l-am impins in mare-
-Hm..deci nu am fost amuzant
Ne-am distrat iar peste 2 ore ne-am intors acasa.
O zi perfecta
Am plecat la mare .La plaja era totul minunat.Acolo am cumparat un sezlong si m-am intis la soare.Apoi am fost in apa si tatal unui baiat l-a udat si l-a aruncat in apa.Am facut cunostinta cu el si ne-am inteles foarte bine.Am stat l-a bronzat amandoi si apoi ne-am jucat.Ziua era pe terminate. Noi ne-am distrat foarte mult si am vorbit sa ne intalnim si maine.
Am plecat la mare .La plaja era totul minunat.Acolo am cumparat un sezlong si m-am intis la soare.Apoi am fost in apa si tatal unui baiat l-a udat si l-a aruncat in apa.Am facut cunostinta cu el si ne-am inteles foarte bine.Am stat l-a bronzat amandoi si apoi ne-am jucat.Ziua era pe terminate. Noi ne-am distrat foarte mult si am vorbit sa ne intalnim si maine.