👤
Bianca113
a fost răspuns

Mă gândeam sa-ti propun să povestești,în rândurile de mai jos ,cea mai haioasă ispravă pe care ai pus-o tu la cale! (Fi sincer și nu uita să precizezi și pedepsele care au urmat)
Jurnalul de vacanță,ziua 46,pag. 119 cerință 5.

Răspuns :

Odata cand parintii nu erau acasa mam certat cu sora mea .Eu mam gandit sa îi indind o cursa si asa am si facut .La usa de la bucatarie am pus o sfoara de care sa se impiedice si a picat in ea ,pacalindo ca iam pregatit o gustare .Dupa aceea iam pus la usa din dormitor deasupra o galeata cu vopsea( as fi vrut sa fie permanenta dar nu am gasit) .Cand a intrat in camera a patit asta.Si parintii cand au venit lea povestit sora mea deja tot.Miau luat telefonul o luna si mau pus o luna sa ii ajut la treaba .Dar totul a meritat . Sper ca team ajutat daca consideri asta imi poti multumis si ma poti marca ca cel mai bun raspuns
Intr-o dupa-amiaza stateam si ma jucam cu papusile si dintr-o data a venit fratele meu mai mare si cu un farfec in mana mi-a taiat parul papusilor . Eu suparata am inceput sa plang si ma-m gandit sa ia-u farfecul din sertar si am inceput sa-mi tai parul si sa-l lipesc la papusile mele.      Si pedeapasa nu am primit-o eu ci fratele meu si aceea a fost sa imi faca curat in camera doua saptamani. De atunci fratele meu nu sa mai atins de papusile mele.