RO Study
👤
Fabian9052
Fabian9052
22-11-2022
Engleza
a fost răspuns
va rog repede acum ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adjective Pentru Cuvantul Anotimpul Plss
Doar Exercițiul 3 E Urgent Dau Coroană
În Figura Alăturată Triunghiul ABC Și ABD Sunt Echilaterale Și Au Latura AB Comună.Cercetati Ce Fel De Triunghiuri Sunt ACD Și BCD
Complectează Tabelul!clasa 6 Istorieurgent Repedete Rog!
Daca Marim Fiecare Latura A Unui Triunghi Echilateral Cu O Treime Din Lungimea Ei, Perimetrul Devine 120cm. Care Este Lungimea Initiala A Unei Laturi? Multumesc
Caracterizați Personajul,aşa Cum Este Prezentat De Narator.Nuvela: ,,Sania" De Ion Druță
Mama Mea Este Foarte Violenta.de Exemplu Azi Doar Pentru Că Mi-a Cerut Sticla Si Eu I-am Aruncat O A Luato Si A Dat Cad De Tare A Putut Mi-a Spart Gingia Si Par
Identifică Verbele Care Însoțesc Replicile Personajelor Din Fragmentul Următoare, Extrase Din Textul D-l Goe..., Și Precizează Unde Apar.vă Rog Mai Repede Am Ne
14. Considerăm Numerele A = 5,(72) Şi B=5,7(2). A) Comparați Cele Două Numere. B) Calculați Suma Primelor 12 Zecimale Ale Lui A Şi Suma Primelor 15 Zecimale Ale
1. Numeşte Câte Un Sinonim Pentru Sensul Din Text Al Cuvintelor Loc Şi Nimereşti. 2. Explică Rolul Cratimei În Structura A-ți (întipări). 3. Construieşte Un Enu