RO Study
👤
Rtuau
Rtuau
20-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede.............
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Am Gresit ? #include #include using Namespace Std; int Main() { Float Aria , Radius , Pi ; Float Perimeter; Cin >> Radius ; Pi=3.1415
Îmi Puteți Spune Va Rog Frumos Niște Titluri (inventate) Pentru O Carte Cu Aventură!
Cate Grame De HNO3 De Concentratie 5 % Respectiv 80 % Sunt Necesara Pentru A Obtine 2 Kg Solutie De Concentratie 20 % ?
3. In Top 50 Eroi Si Ticălosi Ai Cinematografiei, Personajul Regina Din Alba Ca Zăpadase Află Pe Locul X. Află X Stiind Că Este Numărul De Divizori Naturali Ai
1. Se Considen Triunghiul ABC Cu M(A) = M(B)= 30° Și AB = 18 Cm. Så Se Determineperimetrul Triunghiului ABC Si Raza Cercului Circumscris Triunghiului ABC.
As Avea Si Eu Nevoie De Rezolvarea La 6 Si 8 Dau Coroana Si Ce Este Necesar.
Aproximați Prin Lipsă Și Prin Adaos La Zeci De Mii Numerele Naturale A)723458 B)814500
9. La Cinema City Rulează Săptămâna Aceasta, In Săli Diferite, Filmele Regatul De Gheata, Minionişi Zootopia. Regatul De Gheata Incepe Din Oră In Oră. Minionii
Transformati In Ore, Minute, Secunde 9024 Secunde
II. Redactează O Compunere Descriptivă De 15-20 Rânduri, Cu Titlul „O Diminineață De Vară”. Pentru A Primi Punctajul Precizat Trebuie Să Respecţi Convențiile Un