RO Study
👤
Hantarelenabianca
Hantarelenabianca
20-11-2022
Franceza
a fost răspuns
dau coroanaaaaaaaaaaa plss
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. În Trei Cutii Sunt 612 Bile. În Prima Cutie Sunt De Două Ori Mai Multe Bile Decât În A Doua Și Cu Două Bile Mai Puțin Decât În A Treia Cutie. Câte Bile Sunt
Imaginativa O Tara Doar A Copiilor. Scrieti Un Text Format Din Cel Putin 10 Enunturi In Care Sa Prezinti : Cum Arata Tara Copilariei,cine Sunt Locuitori Si Cum
O Persoana Are In Portofel 500 De Lei In Diferite Bancnote,astfel:6 Bancnote De 50 De Lei ,una De 100 De Lei ,5 De 10 Lei Si Restul De 5 Lei.Cate Bancnote De 5
Vreauuu O Compunere Cu O Intamplare Imaginara In Timpul Unei Sarbatori Fericite,sa Fiee Ceva Interesant Va Rog
Cum Aflu Apotema Piramidei Triunghiulare Regulate Daca Stiu Inaltimea 12 Cm Si Latura Bazei Bc 24 Cm ?? Va Rog Sa Ma Ajutati
Tatăl Este Cu 24 De Ani Mai În Vârstă Decât Fiul, Dar Mai Tânăr Cu 21 De Ani Decât Bunicul. Suma Vârstelor Lor Este De 87 De Ani. Aflați Vârstă Fiecăruia.
Va Rog Rezolvatimi Cele 7 Exercitii Va Rog
Din Suma Numerelor 48 Si 23 Scade Predecesorul Numarului22 Si Vei Afla Cati Centrimetri Are Limba Mea.
Cum Se Rezolva 7,28 ×55 Pe Foaie Ca Nu Mai Retin
Se Dau Vectorii A Și B. Să Se Determine Valorile Parametrului Real M Pentru Care Unghiul Alfa Al Vectorilor A Și B Este Cel Specificat: a=3mi+j, B=i+mj, Alfa=30