Răspuns :
In trecut
Totul a inceput intr-o zi,cand am fost la muzeu.Priveam totul ,dar ceva mi-a atras atentia.Ce sa fie?O masinarie.M-am urcat In ea,desi era intrezis si am inceput sa apas pe butoane.,cand deodata unul mare si rosu mi-a atras atentia.Sa il apas?m-am intrebat eu.Da!A raspuns curiozitatea din mine.Deodata masinaria se zguduia de colo colo ametindu-ma!M-am trezit langa o femeie care se uita cuidat la infatisarea mea.Ea purta o rochie bufanta cu tot felul de fundite,iar de parul ei sa nu vorbim.Deodata soseste un domn cu ciorapi pe el si niste pantaloni trei sferturi mulati pe picior.Mai avea si o camasa alba cu un sacou albstru.Eu ma uitam la ei,iar ei la mine.Ce ciudati!mi-am zis eu un gand,dar dupa ceva timp,vazand ca toata lumea se imbraca la fel ca ei ,am observat ca am calatorit in trecut.Pur si simplu nu-mi venea sa cred!
La inceput m-am speriat,dar apoi m-am obisnuit.Am (intrebat) o doamna in ce oras ma aflu,dar (citisem) pe un panou numele orasului:Motru.In timp ce eu (vorbeam)incercam sa imi dau seama cum voi pleca din acest univers paralel.Eu (mersei) la muzeul din oras si ma urcai in masina,care m-a adus ,din nou la muzeu.
A fost o zi pe care nu am uitat-o.
Apropo paranteze sunt timpurile verbelor.