RO Study
👤
Dochitageta46
Dochitageta46
16-11-2022
Matematică
a fost răspuns
calculati
b) (3^8)^7-9^28
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru A Cunoaste Rezistenta Interioara A Unui Element Cu O Tensiune Electromotoare De 2v, El Sa Legat La Un Circuit Exterior Cu Rezistenta De 1 Ohm Obtinanduse
4. ABCD Este Un Patrulater Cu AB = BC = CD = 16 Cm, Înscris Într-un Cerc Cu Lungimea32pi Cm. Aflaţi Perimetrul Și Aria Patrulaterului.
Textul De Mai Jos ,preluat Dintr_un Răspuns On_line La Anunțul Privind Cursurile De Dans Organizate De Școală Triumph Dance Academy,conține Greșeli De Punctuați
Salut!Cum Pot Face (pe PowerPoint) Ca Background-ul Unui Slide Să Fie Cu Imaginea Pe Care Vreau Eu (descărcată De Pe Google) ?Nu Reuseac Decât Să Am Background-
Construiți Sase Enunturi In Care Sa Apara Propozitile À Si Dans
Reped, Ce Este Registrul Sonor , Vocal , Sau Instrumental
Arătaţi Că Într-o Proporție Ce Are Termeni Numere Naturale, Produsul Tuturor Termenilor Este Un Pătrat Perfect.am Pus Multe Puncte Va Rog Ajutatima!
Textul De Mai Jos ,preluat Dintr_un Răspuns On_line La Anunțul Privind Cursurile De Dans Organizate De Școală Triumph Dance Academy,conține Greșeli De Punctuați
Intr-o Urna Sunt 5 Bile Albe, 3 Bile Negre Si 1 Bila Rosie. Din Aceasta Urna Se Extrag La Intamplare 4 Bile. Sa Se Calculeze Probabilitatile Evenimentelor Alea
Mulțumesc Frumos Pentru Ajutor.