👤
Damaya
a fost răspuns

O compunere in franceza (nu conteaza tema) unde sa se foloseasca timpul trecut si vitor; nu scurta, dar nici prea lunga. Va rog mult! ​

Răspuns :

Une promenade inoubliable !

C'était l'été, un très bel été ! Je voulais que le ciel s'éclaircisse et que les nuages soient partis.

Mon rêve était de faire une promenade en forêt avec mon chien chéri Aladin. Je me demandais : je vais aller en bus ou à pied ? Je vais aller seule ou avec ma meilleure amie Isabelle ? Finalement, j'ai décidé d'aller toute seule, mais je serais accompagnée par Aladin.

Je suis allée en vitesse, à pied, sans beaucoup réfléchir si ce sera une bonne idée ou pas, mais je me suis dit que je parlerais à mon amie quand je serais de retour à la maison. Je lui montrerais même des photos ! La promenade a commencé quand le ciel était dégagé.

Aladin et moi avons été heureux et comblés, même sans Isabelle ! Je suis super contente de ma journée et Aladin encore plus !

La prochaine fois, je ferai cette promenade avec Isabelle !

Traducere

O plimbare de neuitat!

Era vară, o vară foarte frumoasă! Eu voiam ca cerul să se însenineze și norii să fie plecați.

Visul meu era de a face o plimbare în pădure cu scumpul meu câine Aladin. Eu mă întrebam: voi merge cu autobuzul sau pe jos? Eu voi merge singură sau cu cea mai bună prietenă a mea Isabelle?

În final, eu am decis să merg singură, dar voi fi însoțită de Aladin.

Eu am plecat în viteză, pe jos, fără a gândi mult dacă aceasta va fi o idee bună sau nu, dar mi-am spus că voi vorbi cu prietena mea când voi fi ajunsă acasă. Eu îi voi arăta chiar niște fotografii! Plimbarea a început când cerul era senin.

Aladin și eu am fost foarte fericiți și împliniți, chiar fără Isabelle! Eu sunt super fericită de ziua mea și Aladin încă și mai mult!

Data viitoare, eu voi face această plimbare cu Isabelle!

Succes!