Răspuns :
1-8 muntii vechi in ordine: sunt numai , de origine hercinica.1 - Muntii Ural, 8- Muntii Alpii Scandinaviei; muntii din orogeneza alpina: 2 - M. Caucaz; 3 - M. Carpati ; 4. M. Balcani/ numiti si Stara Planina; 5. M. Alpi; 6. _ M. Apenini; 7 - M. Pirinei. 9. C. Bunării Inferioare;10. C. Panonică; 11. C . Padului; 12. C. Nord_Europpeanaă; 13. C. Europei de est sau C. Rusă.Campia Rusa , in Nord si cea Nord -Europeana sunt modelate glaciar, celelate campii sunt aluvionare.
Spre Marea Mediterana curg fluviile: Ebro, Rhon, Pad, Tibru (trece prin Roma); Spre M. Caspica curge Volga și Uralul; spre M. Neagră: Dunarea, Nistru, Nipru, Donul: spre Oc. O: Tamisa, Rin, Sena, Garonne, Loara, Elba, Duero, Tajo; Spre M. Baltică : Oder; Vistula; spre Oc. Arctic: Peciora; Dvina de Nord. Imi pare rau că nu ai numerotat apele. Le-am scris pe ceșle mai importante.
Spre Marea Mediterana curg fluviile: Ebro, Rhon, Pad, Tibru (trece prin Roma); Spre M. Caspica curge Volga și Uralul; spre M. Neagră: Dunarea, Nistru, Nipru, Donul: spre Oc. O: Tamisa, Rin, Sena, Garonne, Loara, Elba, Duero, Tajo; Spre M. Baltică : Oder; Vistula; spre Oc. Arctic: Peciora; Dvina de Nord. Imi pare rau că nu ai numerotat apele. Le-am scris pe ceșle mai importante.