RO Study
👤
Jimmny
Jimmny
12-11-2022
Matematică
a fost răspuns
G3 va rog , dau coroana si ma abonez!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna ! Am O Intrebare Legata De De Examenul De Capacitate , La Limba Romana . La Literatura , Cu Cat M-ar Putea Depuncta Maxim Pentru Greseli De Ortografie , P
La Nitrarea Toluenului Cu Amestec Sulfonitric In Care Raportul Molar HNO3:H2SO4 = 1:3 Se Obtin 22,7 Kg De TNT (trinitrotoluen) Amestecul Sulfonitric Contine 70%
5. Present Simple Or Continuous? Choose The Correct Alternative(s) In The Sentences1-8 Below.1 Today She's Spending/spends Time With Her Grandmother.2 They Usua
Ex. 4URGENTDau Coroană
Am Nevoie Mare De Ajutor Cu Problema, Am Ramas In Pana Idei
Intr O Cutie Sunt Portocale, Mandarine Si Mere, In Total 30 Bucati. Daca Probabilitatea Sa Scoatem O Portocala Este ⅕, Probabilitatea Sa Nu Scoatem Un Mar Este
90 Se Dau Următorii Acizi: Acidul Benzoic, Acidul Salicilic, Acidul M-hidroxibenzoic. Aranjați Acizii Enumerați În Ordinea Crescătoare A Tăriei Lor.A. Acid M-hi
Buna! Cine Ma Ajuta La Acest Exercițiu? Imi Trebuie Pentru Maine :) Daca Puteti Putin Mai Repede
Tot Exercitiul 1 De La Subiectul 3 Daca Se Poate . Multumesc
In Contractia Izometrica Daca Nu Se Produce Lucru Mecanic Extern Pot Sa Gliseze Filamentele De Actina Printre Cel De Miozina? Si Daca Nu Pot, Atunci Cum Se Prod