👤

O compunere despre animalul tau preferat

Răspuns :

Animalul meu preferat este pisica deoarece este asa de micuta si finuta. Chiar ieri cand veneam de la scoala a inceput sa ploua. Era o ploaie rece si marunta. Alergam spre casa cand dau peste o pisica uda.Mi s-a facut mila de ea asa ca am luat-o acasa.Cand am ajuns am hranit-o si am luat-o in brate. M a uitam la ea si o admiram . Era o pisica cu o blana pufoasa, alba cu dungi portocalii. Ochii ii erau verzi , iar pe coada avea buline negre. Era o pisica speciala pentru mine,Imi era drag corpul ei micut , plapand, si labutele moi ,. Cand o tineam in brate ma simteam mai bine. Dupa ceva timp i-am gasit si un nume Pufi  deoarece blana ei era foarte , foarte pufoasa Sper ca te-am ajutat :)
Animalul meu preferat este pisica. Pisicile sunt deosebite si extrem de frumoase. In prezent la nivel modial ele sunt cele mai populare animale de companie. Ador pisicile enorm de mult, deoarece ele sunt misterioase si pot fi adevarati prieteni ai oamenilor. Pisicile pot recunoaste mersul stapinilor ei de la sute de metrii departare. Ele disting cu mare acuratete tonul oamenilor, isi pot da seama daca suntem fericiti sau tristi si mereu inteleg cind le certam sau le laudam. Ele pot produce cca 100 de sunete diferite.  Sunt animalute curate si isi dedica 30% din viata pentru a se ingriji. Ele se aseamana intr-un fel sau altul cu oamenii, nu iubesc sa fie singure si textura nasului e unica la fel ca amprenta degetelor noastre.  Sunt foarte blinde si de asta imi doresc sa am o pisica. Daca voi avea o pisica ii voi oferi o mare parte din timpul si dragostea mea. Va deveni un membru al familiei noastre!