RO Study
👤
Mmahuu86
Mmahuu86
10-11-2022
Limba română
a fost răspuns
am 2saptamani
dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Functiile Urmatoare Sunt Marginite A)f:4-2,-1,0,1,2}->R,f(x)=x3
16. Dintr-un Număr Scad Produsul Numerelor 167 Şi 5 Și Obțin Un Număr Egal Cu Diferența Numerelor 810 Şi 735. Care Este Acel Număr?
Rezolvând Exerciţiul [(1:1×5-1999x0)×4+22]: 2, Vei Afla În Ce Dată Din Luna Iunie Se Sărbătoreşte Ziua Mondială A Motociclismului.
Tema 14799 Descrie Imaginea Alaturate Scrie A Propozitie Formată Numai Din Subiect Și Predicat Dez Voltă Propexitia, Adăugrad Si Alte Parti De Propozitie Poti F
APLICAŢIE INVESTIGATIE. De Ce Este Numită Roma ,,Cetatea Eternă"? Urmând Indicațiile De La Pagina 9, realizaţi O Investigaţie Pentru A Afla O explicație A Ace
Explicã Cuvîntul Parlament
Vorbesc Şi Scriu Corect Formulează Enunţuri Cu Fiecare Formă A Cuvintelor: Sar/s-ar Duce; Săi/să-i Dea,
Cea Din Urmă Noapte A Lui Mihai Viteazul Rezumat Repedeeeee
„Cu Voi, Vitejilor De Neam Războinic, Ce Descindeți Din Vi- Tejii Romani [...] Nădăjduiesc A Dobândi Iarăși Și Cât Se Poate De Repede Locurile Moldovei Mele, Pe
Când Ne-am Întors Din Colindul Nostru Era Prânzul Mare Și Acasă Nu Ne Aştepta Belşug De Vin. Pe Urmă, Bine Dispus, A Luat Parte Cu Cel Mai Mare Interes La Desfa