RO Study
👤
Tensy333
Tensy333
09-11-2022
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana rapid pls
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sinonim Hotar.In Context "Unei Pietre De Hotar"
AjutorSe Dau Punctele A(2,-4,0), B(0,3,4), C(3,0,2) Într-un Sistem Ortogonal De Axe De Coordonate În Spațiu {O(0,0,0), I,j,k} A). Calculați Lungimile Laturilor
(3 Radical Din 3 + 2 Radical Din 2) La A 2-a — (2 Radical Din 3 - 3 Radical Din 2) La A 2-a — (radical Din 3 - 2 Radical Din 2)(radical Din 3 + 2 Radical Din 2)
Cuvinte Asemanatoare Pentru Caldura Nas Sălciile
Piramida Patrulatera Regulata VABCD Are Muchia Bazei AB=12 Cm Si Inaltimea V0=8cm aflati Aria Totala Vi Volumul Piramide
Salut! Ma Poti Ajuta Te Rog Frumos Cu Aceasta Problema? Am Nevoie Urgent, Iar Daca Se Poate Sa Imi Explici Pas Cu Pas! Dau Coroana!
Am Scris If(s[i]==‘e’ && S[i+1]==‘a’) Dar Aici Nu Stiu Cum Sa Fac Copierea. Mumtumesc!!
E1. Să Se Rezolve Sistemul De Ecuatii(y=x2-5x + 6 Si Să Se Precizeze Gra-(y = Mx + Nfic Pozitia Dreptei Faţă De Parabolă, Încazul În Care Ecuația Y = Mx +n Este
Centrul Cercului, Circumscris Unui Trapez Isoscel, Aparține bazei Mari A Trapezului. Determinați Lungimea Razei cercului, Dacă Baza Mică A Trapezului Este De 14
Cum Pot Supraviețui Animalele Din Zona Litorală A Mării Negre , Dat Fiind Faptul Că Substratul Este Stâncos , Iar Valurile Se Izbesc Neîncetat De Țărm?