👤
a fost răspuns

o compunere in care sa povestesti o intamplare in care ai ajutat un prieten aflat la nevoie

Răspuns :

Era o zi frumoasa de vara. Prietena mea, Alina s-a certat cu colegii ei de clasa.
      Ei au inceput s-o loveasca si s-o supere cu cuvinte jignitoare.Eu am ajutat-o sa scape de ei. Am mers acasa si ne-am facut temele impreuna.Alina a plecat.Ziua s-a sfirsit . A doua zi , ea si-a luat la scoala ciocolate si nici unul dintre colegi n-o supara.Toti cereau de la ea ciocolate , dar ea nu le-a dat. M-a servit doar pe mine. Toata scoala stia ca eu si Alina sintem cele mai bune prietene.
        De atunci nimeni nu i-a facut nimic rau Alinei si nici mie.   
Azi am ajut-o pe Sara la un exercitiu la matematica. Nu stia, si am vrut sa o ajut, caci este cea mai buna prietena a mea si stiu cum se simte. M-am simtit fericita ca am ajutat-o. Spunand ea doar un simplu "Mersi", m-am sitit ca si cum as fi ajuns la cer. A fost asa de frumos, incat ai zice ca am ajutat o vedete faimoasa. Inca o data, spun ca mi-a placut mult sa o ajut la aceasta materie. Fiind ea fericita ca am ajutat-o, m-am simtit eu fericita. Imi place sa ii ajut pe ceilalti.