RO Study
👤
Gelena87
Gelena87
05-11-2022
Fizică
a fost răspuns
exercițiul 3 vă rog dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A)10 Reviste ,,Magia Numerelor,, Si 15 Culegeri ,,Magia Matematicii,, , Costa 260 Lei.Stiind Ca Doua Culegeri Costa Cat Trei Reviste,aflati : i)Cat Costa 2 Revi
Stie Cineva Cum Se Rezolva Problemele De Genetica Pentru Clasa A 12 -a? Mi-ati Putea Da Un Exemplu?
Suma A Trei Numere Naturale Este 72 Determinați Numerele Știind Ca Dacă Micșoram Cu 1 Jumătatea Primului Număr , Cu 2 Jumătatea Celui De Al Doilea Număr Și Cu
1)Analizeaza Partile De Vorbire . Mihaela A Adus De La Munte Conur i De Brad Si Vederi. 2)alcatuieste Enunturi Care Sa Contina Ortogramele V-a,n-ai,mi-l,n-ati,n
Construieste O Fraza In Care Sa Existe O Propozitie Circumstantiala De Mod Care Sa Determine Un Ajdectiv Propriu-zis"
Am Si Eu Nevoie De Mesajul Poetic Al Poeziei "sosirea Randunici" De G. Cosbuc In 3-5 Randuri Daca Se Poate ༼ つ ✿◕‿◕✿༽つ Multumesc Anticipat... Rindunica A Sosit,
Va Roggg Un Rezumat La Colt Alb De Maximum 20 Randuri!!! Dau Coronita Si Multe Puncte! Multumesc!
A) Stiind Ca X+y+z+11=43 Determinati Valoarea Lui X+y+z B) Daca 3•x+4•y+5•z+27=59 Determinati 5•z+3•x+4•y C) Stiind Ca X-2•y+13=52 Determinati 3•x-6•y+1
Alcatuieste Enunturi Referitoare La Starea De Miscare Sau De Repaus A Soarelui,a Pamantului Si A Lunii
Alcatuiti O Compunere Despte Pasiunile Voastre ( La Mn Sa Pictez Sa Desenez) Va Rog Faceti Despre Acestea