RO Study
👤
Teoov
Teoov
22-05-2014
Limba română
a fost răspuns
spuneti-mi si mie cateva parabole !
Răspuns :
Seteperne
Seteperne
22-05-2014
Pilda semanatorului, Pilda celor zece fecioare, Pilda celor doi datornici, Pilda lucratorilor tocmiti la vie, Pilda talantilor, Pilda semintei de mustar, Pilda fiului risipitor
Answer Link
Аноним
Аноним
22-05-2014
sper ca ti-am fost de folas
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
III. Uniti Prin Săgeţi Fiecare Enunţ, Aflat În Coloana Din Stânga, Cu Răspunsul Cores-punzător, Aflat În Coloana Din Dreapta. (2 Puncte)a) Originea Semidreptei
Aș Vrea Și Eu Un Rezumat Pe Capitole La,,În Vreme De Război'' De I.L.Caragiale,vă Rog. Dau 80 De Puncte Mulțumesc
8. Pentru Aniversarea Lui, George A Cumpărat 16 Prăjituri Asortate. El Le-aașezat Câte 4 Pe O Farfurioară. De Câte Farfurioare A Avut Nevoie?Scrie, Pe Spațiul D
Ordoneaza Crescator Fractiile De Mai Jos:5/8 8/8 4/8 2/8 9/8 1/8 6/7 6/6 6/8 6/9 6/3 6/12
Va Rog Sa Ma Ajute Cineva . Numarul 48 Scris Ca. A) Suma De Patru Numere Naturale Este Egal Cu....b) Suma De Patru Numere Naturale Pare Este Egal Cu.... C) Suma
Eu Sunt Numărul 82 Față De 65 Sunt Mai Mare Cu
Cum Scrieți Numărul 8 Ca Sumă De Numere Naturale Nenule Diferite Două Câte Două, În Fiecare Termen Este Mai Mare Decât Cel Din Fața Lui.
Primul Număr Impartit La Al Doilea Număr Da Cátul 2 Si Restul 3. Altreilea Impartit La Suma Primelor Două Numere Dă Câtul 3 Si Restul 3, Iardiferenta Dintre Sum
In Reperul Cartezian Xoy Se Considera Punctul A(2 -1) Si Dreapta D Cu Ecuatia Ax+(a+1)y-1=0, Unde A Apartine Lui R.Determinati Valoarea Lui A Pentru Care Punctu
10. Determinați Numerele Întregi Negative A, B, C, Știind Că (1-a)x(1-b)x(1-с)<9. Va Rog Ajutor