RO Study
👤
Andutu2009lala
Andutu2009lala
02-11-2022
Fizică
a fost răspuns
Va rog, urgennnntttttttttt!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Intervalele De Monotonie , Punctele De Extrem Local ,extremele Locale Si Sa Se Alcatuiasca Tabloul De Variatie A Functiei F:R=>R a) F(x)= X^3
Ordonează În Sens Crescător Urmatoarele Cuvinte Dupa Numărul Lor De Silabe . Sublinează Cu O Linie Cuvântul Format Din Cel Mai Mic Număr De Silabe Și Cu Două Li
Sa Se Afle Un Număr Dacă A) 2 Supra 5 Din El Fac 8 B)1 Supra 6 Din El Fac 1 Pe 5 Supra 12 C) 2 Și 3 Supra 5 Din El Fac 39 Supra 15
Suma A Doua Nr Este 1209.Determina Nr,stiind Ca Prin Impartirea Celui De-al Doilea Nr La Primul Nr Se Obtine Catul 15 Si Rest 9?? va Rogg Ajutatimaaaa!! Este De
Scrieți Toate Numerele Naturale De Trei Cifre Care Îndeplinesc Următoarele Condiții : Cifra Zeilor Și Sutelor Sunt Identice. Cifra Unităților Reprezintă Un Nr I
Dați-mi Va Rog Niște Exemele De Atribute Și Complemente!!!
Imi Puteti Spune Care Varianta In Engleza Este Corecta Pt Traducerea Imi Amintesc Ca Si Cum Ar Fi Fost Ieri:i Remember Like It Was Yesterday Sau I Remember Like
Toate Personajele Principale Din Inocentii. Va Rog
Alege Un Drept Al Copiilor Si Argumenteaza De Ce
Sa Se Calculeze Suma A3 Numere ,stiind Ca Unul Este 10 ,al Doilea Este Cu 5 Mai Mare ,iar Al Treilea Este De 5 Ori Mai Mare Decat Primul.