RO Study
👤
Fechitaalesia4
Fechitaalesia4
01-11-2022
Biologie
a fost răspuns
va rog ajutați ma,am nevoie!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Complete La Proposition: Elle Ne...pas...mais...tranquillement...au Marche.
3. Transcrie Următoarele Enunţuri În Caiet. Incercuieşte Adevărat (A) Sau Fals (F), Justificând Alegereaa) Frâncu Intră În Castel Pentru A Căuta O Comoară.b) Ra
III. Answer The Questions:1. What's The Weather Like In Summer?In Summer The Weather...2. What's The Weather Like In Winter?3. What's The Weather Like In Autumn
O Compunere Despre Meseria De Bucătar
14.Şerban Se Întreabă Câți Mililitri Ar Trebui Adăugați La Un Decilitru Pentru Aobţine Un Litru. Tu Ai Şti? Scrie Pe Spațiul De Mai Jos!am Nevoie Urgent.dau Cor
Amurgul S-a Lăsat Pe Nesimţite.Abia De Se Mai Cern Pe MasăStropi Roşiatici De Lumină.In Călimara De Argint,Pana-mi, Din Aripă De Vultur,Pare-o Corabie Pe CareO
5. Inlocuiți Cuvintele Evidentiate Cu Sinonimele Lor Din Text.Aplauzele Spectatorilor Nu Mai Încetau.• Fram Pricepea Sensul Aplauzelor Şi Le Aştepta.• El Se Buc
Scrieți În Casetă Un Număr Real Nenul, Astfel Încât Funcția3.f: R - R, F(x) =x + 3,să Fie Strict Descrescătoare Pe R.
7. Efectuează Următoarele Transformări:8q Si 13kg=□□□□kg682t Si 8hg=□□□□hg290mg Si 120cg=□□□□mg170kg Si 18 Hg=□□□□dag24kg Si 3q =□□□□hgDAU COROANA!!!!!!! E URGE
Bună Am Nevoie De O Poezie În Engleza Pls