RO Study
👤
Alexutzap1
Alexutzap1
28-10-2022
Germana
a fost răspuns
Bună! E urgent!!! Vă rog bună Dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indicați Pentru Fiecare Propoziție Subordonata elementul Regent : Îmi Aduc Aminte /1 Cum S-a Făcut O Sara Calda /2 Si Luna Se Ridica Deasupra Livezilor /3 Când
Cate Nr De 4 Cifre Au Produsul Cifrelor 8?? OFER COROANA!!
O Compunere Numita Vacanta De Vis Care Sa Contina Figuri De Stil Exemple Epitete Comparatii Etc Sa Fie Subliniate Figurile De Stil !!! Compunerea Sa Fie De
Calculati Volumul De Metanol Utilizat In Reactia De Ardere, Stiind Ca S-au Degajat 8,96 L De Dioxid De Carbon. Densitatea Metanolului Este 0,8. Lucrand Pe Ecuat
Constanta De Echilibru A Reactiei De Esterificare Dintre Acidul Etanoic Si Alcoolul Etilic Este Kc= 4 . Calculeaza Nr De Moli De Alcool Etilic Introdusi In Reac
Daca I As Da Fratelui Meu Mai Mare 14 Lei,am Avea Fiecare Cate 40 De Lei.cati Lei Avem,in Realitate?
Alcatuieste Un Text In Care Sa Utilizati Urmatoarele Ortograme: N-am,n-are,n-ati,n-au.Gasiti Un Titlu Potrivit.Dau Coroana
Alina A Inventat Un Joc Cu Bile.Daca Lovea O Bila , Aceasta Lovea Alte 3 Bile, Care La Randul Lor Loveau Fiecare Tot Cate 3 Bile. Cate Bile Erau In Joc?
Fie ABC Un Triunghi Isoscel Cu Baza BC Egala Cu 18 Cm , Iar AD_|_BC. Daca Distanta De La Punctul D La Dreapta AB Este 36 Supra 5 Cm Calculati a) Perimetrul Si
Fie Functia F:r-r . Fx =-2x-3, Daca Punctul M(x;x) Apartine Dreptei Care Reprezinta Graficul Functiei F , Atunci Punctul M Are Coordonatele ....