👤
a fost răspuns

Scrie, în minimum 30 de cuvinte, un e-mail adresat scriitorului Jeff Kinney în care să îi prezinți impresiile tale în legătură cu prezentarea de carte la care ai participat. În re-
dactarea textului tău vei utiliza un verb la timpul perfect compus și un pronume demonstrativ, pe care le vei sublinia.

Scrie În Minimum 30 De Cuvinte Un Email Adresat Scriitorului Jeff Kinney În Care Să Îi Prezinți Impresiile Tale În Legătură Cu Prezentarea De Carte La Care Ai P class=

Răspuns :

Stimate domnule Jeff Kinney,

Am participat la prezentarea de carte pe care ați avut-o în București și vreau să vă spun că am rămas foarte impresionat. Sunteți o persoană foarte simpatică și modestă și nu mă așteptam la asta. Vă mulțumesc pentru cărțile pe care le scrieți!

Vă doresc mult succes și pe viitor!

– te semnezi, adică scrii numele tău –

(54 cuvinte)

Dragă domnule Jeff Kinney,

Vreau să vă felicit pentru frumoasa prezentare de carte pe care ați avut-o în București și să vă mulțumesc pentru că încă scrieți volume cu personajul meu preferat, Greg Heffley. Am fost foarte fericit că am putut să vă întâlnesc și că mi-ați dat un autograf pe cartea lansată!

Vă doresc mult succes în continuare!

– te semnezi, adică scrii numele tău –

(59 cuvinte)

Recomandare:

Folosește aceste mesaje ca sursă de inspirație. Încearcă să le personalizezi după propriile tale experiențe, idei și așteptări cu privire la o lansare de carte. Nici Brainly, nici profesorii nu susțin plagiatul și temele copiate mecanic de pe internet.