RO Study
👤
Clxpsw
Clxpsw
22-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Introduceti factorii sub radical (ex 22 va rog!!)
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Identifica In Text Numeralele Si Noteaza-le In Caiet ,intr-un Tabel Asemanator Cu Cel De Mai Jos. Numerale Cardinale. Numerale Ordin
7.Order The Words To Write Questions.VA ROG AM NEVOIE URGENT
Sa Se Calculeze Derivata Functiei:[tex]f(x) =\frac{ {x}^{2} +x }{x - 2} [/tex]f: R->R
2 În Care Dintre Situațiile Prezentate În figura 2 Este Mai Mare Forța Necesară pentru Ridicarea Corpului De Masă M? Subliniază Răspunsul Corect. a A; b B; c C;
Câte Triunghiuri Sunt În Fiecare Desen?
1. Lumea Vie Se Imparte In Cinci Regnuri: Monera, ....... Fungi, Plante,.... 2. Ecosistemul Este Format Din Factori Abiotici (................) Şi ............
Res 3 Read The Text Again And The Questions (1-5). For Each Question, Choose The right Place (A, B Or C). Write In Your Notebook. Where ... 1. Is There The Only
9. Alcătuieşte Propozitii Folosind, Din Text, Cuvintele Care De Numesc Animale
Buna Seara, Am Nevoie Pentru Maine Rezumatul Cărții Eu Sunt Malala Dar Amănunțit Cu Multe Amănunte!! Dau Coroana Si 100 Puncte (fara Spam Ca Va Luati Block)
In Fata Unei Lentile Covergente Cu Distanta Focala De Un Metru Se Afla Un Obiect La Distanta De 3 Metri Fata De Aceasta.Sa Se Afle Marimea Transversala. VA ROGG