Răspuns :
Deodată lui Tom îi veni o idee stașnică și măreață:luară bidineaua și se apucă din nou de lucru.
Nu după mult timp,apăru Ben Rogers care venea țopăind făcând ca vaporul.Tom se făcu că nu-l vede și muncea în continuare.Ben îl întrebă pe ”șef” dacă l-a pus mătușa Polly la treabă,dar el spuse că nici nu îl văzuse;apoi ben continuă să zică că se duce la scăldat și îl întrebă dacă îi place să dea cu bidineaua.Tom spuse că îi place pt că nu în fiecare zi ai norocul să văruiești un gard ca acesta.
sper că te-am ajutat,,l-am făcut eu,,sper că o să te ajute ;)
Nu după mult timp,apăru Ben Rogers care venea țopăind făcând ca vaporul.Tom se făcu că nu-l vede și muncea în continuare.Ben îl întrebă pe ”șef” dacă l-a pus mătușa Polly la treabă,dar el spuse că nici nu îl văzuse;apoi ben continuă să zică că se duce la scăldat și îl întrebă dacă îi place să dea cu bidineaua.Tom spuse că îi place pt că nu în fiecare zi ai norocul să văruiești un gard ca acesta.
sper că te-am ajutat,,l-am făcut eu,,sper că o să te ajute ;)
I-a venit o idee bună.A luat bidineaua și s-a apucat de lucru.După puțin timp,a venit Ben Roger foarte vesel și făcea ca vaporul în timp ce mușca dintr-un măr.Tom s-a prefăcut că nu îl vede și muncea în continuare.Atunci,Ben Roger a spus că el se duce la scăldat,încercând să îi facă în ciud�� lui Tom,care muncea.După care,Tom îi răspunse spunându-i că nu ai des norocul să văruiești un asemenea gard.
Sper că te-am ajutat.Multă baftă! :*
Sper că te-am ajutat.Multă baftă! :*