RO Study
👤
Stefi00092
Stefi00092
19-10-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rug ajutați-mă!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Poate Ajuta Cineva? Vă Rog! La Punctul B De La Subiectul 1. Care Știe.
2. În Figura Alăturată, Punctele A, O, B Sunt Coliniare, În Această Ordine, Iar Măsura Unghiului COD Este Egală Cu 100°. Măsura Unghiului Format De Bisectoarele
140 02. Să Se Determine [-z, Z]n[-x³, X³], Dacă Z € (0, + ∞).
Am Nevoie Urgent De Ajutor!!!!
24.Redacteaza Rezumatul Scris Al Textului,utilizand Ideiile Principale Formulate La Exercitiul 10,la Care Vei Adauga Idei Secundare. Pentru Raspuns Complet Ofer
2 Încercuieşte Litera Corespunzatoare Răspunsului Corect: A. Muşchii: B. Cormofitele Sunt: A. Sunt Talofite Inferioare; B. Au În Pământ Rizoizi; C. Prezintă Un
SUBIECTUL Al II-lea 20 De Puncte Imaginează-ți Că Ai Rămas Încuiat Într-o Bibliotecă Publică. Scrie Un Text Narativ, De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Rel
3. Alcătuiți Enunțuri În Care Să Aveți: A) Predicat Verbal Exprimat Prin Locuțiune Verbală B) Predicat Verbal Exprimat Prin Construcție Pasivă C) Nume Predicati
3. Numerotează Casetele, Pentru A Ordona Succesiunea Momentelor Din Text. Grotele Celor Cinci Spirite Sunt Așezate Una După Alta, Cu Tunele Între Ele. Spiritele
Scrie În Paranteză Sensul Cuvântului Marcat În Fiecare Propoziție. Creionul Acesta Costă Un Leu. ( ) În Cușcă Dormea Un Leu. ( Am Cumpărat Un Corn Cu Ciocolată.