RO Study
👤
Edina10
Edina10
08-07-2015
Limba română
a fost răspuns
Gaseste sinonimul pentru cuvantul :
Izbite
Răspuns :
Anutzaaaaaaaaaa
Anutzaaaaaaaaaa
08-07-2015
izbite=ciocnite,socat,vexat.trantite lovite azvarlite
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Organizează Enunțul Într-o Schemă-lanţ. Pentru A O Salva Pe Ileana-Cosânzeana, Făt-Frumos Trebuie Să Deschidă Lacătul De La Temniţă. Codul Lacătului Reprezin
Dau 50 De Puncte, VărogAm Nevoie De Rezumatul Textului:O, Și Eu Credeam Că Nu Pot Iubi, Și Eu Îmi Închipuiam Că Vina Nu Este În Mine, Ci În Ele, În Femeile Care
Vă Rog Frumos! Ajutați-mă
Partea I Asociaza Fiecarei Mărimi Fizice Din Coloana A Unitatea De Măsur Acorespunzatoare Din Coloana B. coloana A forta densitate masa constanta Elastixa co
Mă Gândesc La Triplul Unui Număr Pe Care Îl Micșorez Cu 15.Diferenta Obținută O Dublez Și Apoi Scad 2.Noua Diferența O Micșorez De 5 Ori Și Câtul Îl Măresc Cu 5
Compuneţi Trei Texte De 3-5 Propoziţii, Folosind Cuvintele: Dintr-o, Dintr-un, Sa, S-a. a. Fluturaşul Max b. Rândunica Gia c. Albinuţa Bia
Prețul Unui Obiect Este De 360 Lei. Aflați Prețul Obiectului După O Scumpire Cu 10%
În Zilele Călduroase,familia Lui Alex Consuma 12 L De Apa Pe Zi , De Doua Ori Mai Mult Decât Într-o Zi Obișnuită. Ce Cantitate De Apa Consuma Într-o Zi Obișnuit
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog?Am De Comentat Motivul Luminii Prezent In Una Din Poeziile Din Volumul Poemele Luminii De Lucian Blaga.
Afla Numerele: Cu 6 Mai Mici Decat 18, 24, 42, 54;