Răspuns :
Vacanta de vara
S-a terminat scoala,copii au iesit la joaca.Bucurosi ca nu mai au teme acum pot sa se joace toata ziua.Soarele este din ce in ce mai puternic de veselie copiilor si ploaia a inceput sa nu mai vina de loc.Yeyyyyyyyy.Cartile sunt predate la scoala .Uni copii scapa de scoala pe data de 19,iar alti pe data de 15.Cei mici au scapat pe 15 si cei mari pe 19.Dar acum nu mai conteaza pentru ca au luat toti vacanta.Eu m-am plictisit din prima zi de vacanta,dar acum sunt bucuroasa ca o raza de soare.Mihai si Sorina au plecat la padure pentru ca este vacanta,este cald si este un soare puternic.Ei s-au jucat mult si bine.S-a intunecat si au plecatla casele lor toti copii.Si asa au facut in toata vacanta.
S-a terminat scoala,copii au iesit la joaca.Bucurosi ca nu mai au teme acum pot sa se joace toata ziua.Soarele este din ce in ce mai puternic de veselie copiilor si ploaia a inceput sa nu mai vina de loc.Yeyyyyyyyy.Cartile sunt predate la scoala .Uni copii scapa de scoala pe data de 19,iar alti pe data de 15.Cei mici au scapat pe 15 si cei mari pe 19.Dar acum nu mai conteaza pentru ca au luat toti vacanta.Eu m-am plictisit din prima zi de vacanta,dar acum sunt bucuroasa ca o raza de soare.Mihai si Sorina au plecat la padure pentru ca este vacanta,este cald si este un soare puternic.Ei s-au jucat mult si bine.S-a intunecat si au plecatla casele lor toti copii.Si asa au facut in toata vacanta.
Vacanta de vara .
Vara , un cuvant miraculos si plin de farmec pt orice copil , pt ca vine vacanta mare. Vacnta mare cu soare si flori pline de miresme care aduc culoare peste uriastele dealuri. Pamantul straluceste in bataia razelor de aur ale arcasului , parand ca este facut din arama , iar iarba cu care este imbracat este facuta din cristale verzi .
Vara mergem la mare . Iubita mare . Acolo, pescarusii dau viata cerului , marea plina de farmec este plina de minuni , animale nemaivazute pline de culoare care fac adancurile sa straluceasca . Pe plaja plina de soare ce straluceste atat de tare , la amiaza, incat soarele devine gelos . Apusul soarelui , briza de dimineata , sau copii plini de voiosie aduc multa splendoare marii .
ASTA este vacanta de vara , un loc , pt copii mai frumos si ca raiup .