RO Study
👤
Emynym
Emynym
15-10-2022
Fizică
a fost răspuns
Vă rog, mă puteți ajuta?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
148 Сначала Разберите Каждое Слово По Составу, Затем Промаведите Ета Словообразовательный Разбор. Все Ли Слова Можно Разбирать По Составу? Какие Слова Нельзя По
2. Alcătuiți Câte Trei Enunțuri După Fiecare Schemă A. S+ V Ex. Oamenii Dorm. B.S+A+V Ex. Mingea Grea Stă. C. P+V+S+A Ex Eu Alerg Cu Oamenii Inteligenți. Va Rog
Bianca A Mers,impreuna Cu Sora Si Parintii Ei,la Disneyland,in Paris.un Bilet Pentru Adulti Costa 100 De Euro,iar Unul Pentru Copii Cat Dublul Numarului 10.cat
Descoperǎ! Citeşte Masa Fiecărui Corp Din Desenele De Mai Jos. ZAHAR Zahărul Cântăreşte 1 Kilogram (1 Kg). Motocicleta Cântăreşte 100 Kg Sau 1 Chintal (1 Q). Au
Află Două Numere Naturale A Şi B Ştiind Că Diferenţa Dintre Ele Este Egală Cu N Mic, Iar Suma Lor Este 24.
Ctne Ma Poate Ajuta ?
Bună Ziua !!vă Rog Foarte Mult Să Mă Ajutați Cu Aceste Exerciții..... Îmi Bat Capul Cu Ele De Vreo Câteva Zile ....mulțumesc !! 19. În Triunghiul ABC De Ortoc
Scrie Un Text Cu Titlul "Tu Ce Ai Face?"de 15-20 De Enunțuri. Va Rog E Urgent Dau 50 De Puncte
Citește Următoare Replică A Doiniței, Din Scena 3: ,, Nimeni Nu Se Pierde Într-o Bibliotecă " Explică Ce A Vrut Să Spună Doinița. Tu Ce Crezi, Biblioteca Este U
4 Recunoaşte Personajul. • Este Plecat Cu Moş Vasile La O Chiuă Din Codreni.. • Apare Cu O Jordie În Mână La Tulpina Cireșului..>> • Se Duce Acasă La Ion.