👤
Ogeealps
a fost răspuns

VA ROG AJUTAȚI MAA!! (am pus română ca să ma las să o postez)+(nu se știe vârsta)

Am început să plec băiatul ăsta de aproape 5 luni... a venit la noi în clasa recent, dar nu este cel mai nou coleg. S-a integrat foarte bine printre băieți. Am 3 prietene apropiate care îmi stiu secretul... Pe cea mai bună o chiamă Mary, iar pe trădatoare Charlie...
Totul a început când l-a mutat în banca cu mn... (am inceput sa il plac) Apoi a stat în fața mea iar acum în spatele meu. SUNT EFECTIV OBSEDATĂ!!! Dar din chestii simple cum ar fi gelozia pe fetele cu care vorbeste, ca vreau sa stai mai aproape de el sau faptul că îi ofer mai multa atentie, Mary se supara foarte tare!!! Odată am vrut să role-play în curtea scolii dar a ieșit și el și nu am vrut să fiu cringe în fața lui... s-a supărat atat de tare încât n-a mai vorbit cu mn tt ziua și a plans toată noaptea!!! Mereu îmi spune că sunt PREA OBSEDATĂ!!! Părinții ei stu de toată treaba asta și ma tem că dacă mai fac un pas spre el o să afle și părinții mei și o să îmi mai pierd și singura persoană în care am încredere!!
ȘI NU STIU CE SĂ FAC!! CUM SĂ MA APROPII DE EL FĂRĂ SĂ ÎMI SUPĂR PRIETENA!?!?!?​