RO Study
👤
Iliemircea26
Iliemircea26
13-10-2022
Matematică
a fost răspuns
(t-5268)-410=1000
Ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie :ℝ→ ℝ O Funcție Pară, Astfel Încât (5)=−7. Scrieți În Casetă Un Număr, Astfel Încât Propoziţia Obţinută Să Fie Adevărată. (−5)= ____. Explicati Daca Puteti
Un Triunghi Dreptunghic Cu Un Unghi De 30° Si Ipotenuza De 12 Cm Are O Cateta De .... Cm scrieti Toata Rezolvarea,dau Coroana
Ce Părere Ai De Titlul Poeziei? Încearcă Sa-l Explici,in Spațiul De Mai Jos! E Urgent!!! Dau Coroana!!!!
Ex 5 6 7 Plssss Repede Dau Coroana
Compuneti Cate O Propozietie Cu Urmatoarele Cuvinte:abordabil,calificabil,databil,descifrabil,memorabil Varog Mult De Tot Am Nevoie De Ajutor
4) Care Sunt Însusirile Sufletesti Ale Domnitorului Reieșire Din Versurile De La Ex.1?5) Cum A Privit Domnitorul Ștefan Cel Mare Sfârsitul Vieții?6) Explică Ver
Planeta Nume Predicativ
Heii! Am Si Eu Nevoie De Ajutor. Am O Definitie Care Spune Asa: Comunicarea Dezadaptativa Este Considerata Astfel, Deoarece Ea Asigura Atingerea Unor Scopuri, D
Mihai Se Afla In Vacanta La Bunici . El Isi Ajuta Bunicul Sa Hraneasca Pasarile De Curte . Bunicul Ii Spune : -am In Orada 30 De Pasari . Nnumarul Gainilor Rep
1.Se Amestecă 200 G Soluţie De Acid Acetic, De Concentraţie Procentuală Masică 60%, Cu 110 G De Soluţie De Alcool Etilic De Concentraţie 41,82 % Şi Cu 44 G De A