RO Study
👤
Denisacristina1
Denisacristina1
05-07-2015
Engleza
a fost răspuns
Ce inseamna: "make it up to me?"
Răspuns :
Stefania
Stefania
05-07-2015
A te revanșa
"Make it up to me" se spune atunci cand cineva a gresit la adresa ta *doar un exemplu =))* si tu spui ca va trebui sa se revanseze ca sa il poti ierta. *stiu,prost exemplu ,dar trebuia sa mai scriu ceva ca sa am minim 20 de caractere*
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Banca Acorda O Dobanda Anuala De 12%. Dupa 3 Luni, Alin Incaseaza O Dobanda De 36 Lei. Determinati Suma Depusa De Alin La Banca
In Romanul "Morometii "de Marin Preda,cine Pleaca Primul De Acasa,Achim,Paraschiv Sau Nila?
Calculati: a)Cate Grame De Soda Caustica Se Afla In 525 G Solutie De Concentratie 12%? b)Ce Concentratie Procentuala Are Solutia Care Se Obtine Prin Dizolvarea
1.Precizeaza Cazul Cuvintelor:''importanta,acestei,fractiuni,uriasa'' Din Enuntul:Importanta Acestei Fractiuni Minuscule Este Uriasa.2.Scrie F.s A Cuvintelor:mu
Verbul Cu Inteles Asemanator Verbului "a Vorbi"??/
O Propozitie In Care Predicatul Nominal Sa Fie Exprimat Prin Verbul Copulativ A Deveni + Un Nume Predicativ Exprimat Prin Adjectiv
Compune O Problema Dupa Expresia Matematica: A + (b × C) = ?
Determinati Numerele Naturale X Si Y,stiind Ca Media Geometrica A Numerelor [tex] 9^{x} Si 4^{y} [/tex] Este 72.
Ce Mediu De Viata Au Urmatoarele Animale : Barza, Vulpe Arici, Sobolan, Peste Pelican, Fluture, Rama
Rezolvati Ecuatiile(II) :a) X La Puterea A 2-2x=0 ; B) 3x La Puterea A 2+9x=0Dati-mi Un Model De Rezolvare Si Explicatimi Cum Ati Facut ! Multumesc !