RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-07-2015
Matematică
a fost răspuns
Transforma 152 de ani in deceniu
Răspuns :
AndreeaZig
AndreeaZig
03-07-2015
152 ani = 15 decenii si 2 ani
1 deceniu = 10 ani :)
Answer Link
Maryna2003
Maryna2003
03-07-2015
152-15 decenii si 2 ani Sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
URGENT !!!!! Determinati Suma Masurilor Unghiurilor Unui Poligon Cu : a) 6 Laturi b) 10 Laturi c) 17 Laturi
Ma Poate Ajuta Si Pe Mn Cineva Cu Un Referat Despre "Vegetatia Si Fauna Zonei Abisale"? Am Nevoe De 8-9 Pagini , Poate Contine Si Poze . Mersi Mult !
Andrei Si Mihai Sunt Pescari Pasionati. Ei Se Intorc De La Pescuit. Andrei Spune:-Da-mi Un Peste, Ca Am Tot Atatia Pesti Cat Tine.Mihai Ii Raspunde:-Da-mi Tu Un
37) Suprafetele Pistoanelor Unei Prese Hidraulice Sunt 3 [tex]cm^{2} [/tex], Respectiv 600 [tex]cm^{2} [/tex]. Ce Valoare Are Forta Care Apasa Pe Pistonul Mare
Heyy Cine Imi Poate Da Un Referat Despre San Marino Si Unul Despre Vatican??
Suma A Doua Numere Reale Este Egala Cu 5 Iar Produsul Lor Este Egal Cu 3. Aflati Numerele.
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Din Secventa:Am Luat Premiul I La Concursul De Rezolvari De Probleme Al Gazetei Matematice,ce Era Acordat Anual.Funct
Alcatuiti O Propozitie In Care Complementele Indirecte Sa Fie Exprimate Prin Substantive In Cazul Genitiv Si Sa Fie Coordonate Prin Conjunctii.
La Un Concurs De Alergare,baietii Trebuie Sa Parcurga De 5 Ori Traseul In Forma De Patrat Cu Latura De 75 Cm.Care Este Distanta Parcursa De Baieti?Repede!!
A)7 Saci Cantaresc Mai Mult Decat 3 Saci Cu 140 Kg.Cat Cantatesc 23 Saci? b)9 Copii Mananca 9 Inghetate In 9 Min.Cati Copii Mananca