RO Study
👤
Davidgamer1bos
Davidgamer1bos
10-10-2022
Matematică
a fost răspuns
puncte gratis XD......
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 4 Nr.este 102 Primul Nr.este9al Doilea Este Triplul Lui Iar Al Treilea Este Cu 38 Mai Mare Decât Primul Cit Este Al Patrulea Nr?
Cerința Fiind Date Două Numere Naturale X Și Y Determinați Valoarea Care Trebuie Adunată La X Pentru A Obține Triplul Lui Y. Date De Intrare Programul Citește D
Fie P Produsul Primelor Zece Nr Naturale Nenule:. a)determinati X, Y,z,t Stiind Ca P=2(la Puterea X-1) * 3 (la Puterea Y+1) * 5 (la Puterea Z) * 7(la Puterea T
Se Considera Patrulaterul ABCD In Care Se Noteaza G1 Centrul De Greutate Al Triunghiului ADC Si Cu G2 Centrul De Greutate Al Triunghiului BCD. Aratati Ca G1G2 E
Precizeaza Valoarea Morfologica La : Caci Noaptea De Azi-i
Verbele....(noi)spuneam ,cerui,ai Crezut,impletise,ceream,spusei,(eu) Credeam,a Impletit,(eu) Am Cerut,ai Spus,cerusera,crezusesi,impleteai,spusesera,impleteau.
Scrieți Pe Hartă Formele De Relief
O Propozitie Cu Artificiile
[tex]\text{Sa Se Arate Ca} ~\forall ~x,y,z\in\mathbb{Q+}~ A.i. ~x\cdot Y\cdot Z=1, \text{are Loc Inegalitatea:}[/tex] [tex] \frac{1}{x^3+y^3+1}+ \frac{1}{y^3+z
Vreau Si Eu Lectura Suplimentara ,,dumbrava Minunata'' Caietul De Lectura Sa Contina Fiecare Text, Date Despre Autor Si Opera Sa,rezumatul Textului Pe Parti Sau