RO Study
👤
Eusuntm
Eusuntm
02-07-2015
Geografie
a fost răspuns
care este formula temperaturii medie anuale
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-07-2015
Aduni temperaturile medii ale tuturor zilelor din an si le împarți la numărul lor
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Puteți Ajuta Cu O Rezolvare Completă A Exercițiului 4 (dar Care Să Nu Depășească Nivelul Clasei A 10-a ) ? Mulțumesc Anticipat!
Ex 57 Va Rog Ajutați-mă Dau Și Coroana.
Un Trunchi De Piramida Triunghiulară Regulată Are Razele Cercurilor Circumscrise Bazelor De 4 Cm Si 2 Cm, Iar Înălțimea De Radical Din 3 Cm. Aflați Aria Lateral
Rezultatul Calculului 23º45'50"+15º23'15" Este: A.39º5'9" B.39º19'5" C.38º9'5" Va Rog Dau Coroana Si Vreau Rezolvarea + Raspunsul
Va Rog Urgent !!!Repede
Complectează Coloanele Libere Cu Perfectul Simplu Și Mai-mult-ca-perfectul Verbelor Date La Pers. Și A Doua Singular: A Lua,a Plăcea,a Fierbe,a Coase,a Coace,a
Se Consideră Ecuația Ax^2 + Bx + C = 0 , A ≠ 0 ,cu Soluțiile X1, X2. Demonstrați Că Dacă Notăm Sn= X1^n + X2^n ,atunci Are Loc Egalitatea ASn+2 + BSn+1 + CSn
Ex 6 Va Rog Mult Am Nevoie De El Urgent
Dau 15 Puncte Celui Ce Arată Partea De Propoziții Si De Vorbire Si Cum Se Subliniază Substantivele Din Propoziția : Abia Se Zăresc Poteci Ca De Lățimea Unei Lo
Scrie Adjective Cu Sens Asemanator Celor Date. Murdar Hapsân Caraghios Exaltat Dezmierdat Dizgratios Oranj Adecvat Sarguincios