👤
Stef23456
a fost răspuns

10 Subliniază predicatele nominale şi precizează părțile de vorbire prin care se exprimă. Grădina este foarte frumoasă. tele sunt coapte. sunt suferinzi. treabă. 0 Răsadnița este din lemn. contra dăunătorilor. tea Mariei. ceri-aminte. 6 Toţi au fost contra lui. tea lor. pria afacere. în seamă. • Vine- Pomii plini de omizi Vecinii mei sunt de Tata este doctor. ● reuşeşti. 11 F ● ● Era bine să înveți. ● O Darurile sunt de la ea. Gestul său este contra celor patru.. de partea celor doi. a urma o facultate. munci. ● Lupta este . Dan a fost de par- Fotografiile sunt adu- Bunica a rămas aceeași. Florile sunt de la cei trei. . El a fost de par- Unchii mei sunt cei doi de acolo. ● . El este Dorința mea este de .. A reuși înseamnă a • Realizările ei erau de admirat. Scopul ei este de a pune pe roate pro- Observația lui este de băgat El este astfel. Este cu putință să El este tralala.​

10 Subliniază Predicatele Nominale Şi Precizează Părțile De Vorbire Prin Care Se Exprimă Grădina Este Foarte Frumoasă Tele Sunt Coapte Sunt Suferinzi Treabă 0 R class=