RO Study
👤
Teme12439
Teme12439
07-10-2022
Engleza
a fost răspuns
vaaaaaaa roggggggggggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Curtea Bunicii Sunt 13 Rate Si Oi, In Total 44 De Picioare. Cate Rate Si Oi Are Bunica?
Familia Matei Detine Două Magazine De Îmbrăcăminte.Ei Au Comandat 48 De Tricouri Pentru Un Magazin Si 40 Pentru Celălalt.Tricourile Au Fost Livrate În Pachete D
Ce Pot Scrie Intr-o Compunere Cu Titlul ,,Visul, O Viata De Rezerva.''? Varog, Ajutati-ma!
Am Nevoie In 5 Min Exercițiul Asta Va Rogg La 1,5 Si 6
Trei Tractoriști Au Avut De Arat O Suprafața De 233 De Ari. Dacă In Prima Zi Ar Ara In Mod Egal, Le-ar Rămâne 25, 33 Si Respectiv 16 Ari Pentru Următoarele Zile
Se Considera Ecuatia X² + Mx + 2=0 Cu Solutiile X₁ Si X₂. Sa Se Determine Valorile Reale A Lui M Pentru Care ( X₁+x₂)²-2x₁x₂=5. rezolvrea Cu Explicatii
1) Completeaza Cuvantul Potrivit: Atomul Este Electric....,pentru Ca Numarul....este Egal Cu Numarul....... . Protonul Este Particula Materiala Incarcata Electr
Adresații Întrebări Moșului Mihail Din " Sania " Ion Druță Cu Începuturile " Cine , Ce , Cînd , Cum ?
DAU COROANA Vreau Cate O Propozitie Cu :much ,many ,little, A Little ,few ,a Few
Citeste Cu Atentie Propozitiile Urmatoare.vei Observa Ca Desi Am Folosit Antonime In Alcatuirea Lor,sensul Propozitiei A Ramas Aceeasi.eu Ma Trezesc Intotdeauna