RO Study
👤
Dariacosofret
Dariacosofret
02-10-2022
Matematică
a fost răspuns
cine ma poate ajuta cu subiectul 1
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Determine Multimile A B C Stind Ca Sunt Indeplinite Simultan Conditiile : (1) (A∩B)∪C={1'2'3'4'6'} Astept Raspuns Cat Mai Rapid Va Multumesc Pentru Raspun
- De Acord ,aveti O Planeta Minunata , Dar Am Vrea Sa Stim Care-i Realizarea Voastra,a Oamenilor,cu Care Va Mandriti Si Cu Care Va Puteti Lauda?
Problema Politehnica Nu Inteleg De Ce La Problema Numarul 819 Raspunsul Corect Este A ? Mie Mi-a Dat Ca Raspuns: B)1...Ma Puteti Ajuta ?
Prezinta In 30 50 De Cuvinte Semnificatia Versurilor Sa Spun Ce-albastru-i Ceru-n Ochii Tai | Si Acum De Atatea Lumi Luminatori |pe Gura Ta Surasu-i Ca Un Soare
Imparte Fraza Si Stabileste Felul Propozitiilor: "Ce Nu Voia Sa Spuna Cosma Nimanui Era Ca-si Pregatise Familia Sa Fie Gata In Orice Clipa De Pleare"
Vreau Si Eu Sa Stiu Daca La Compunrea De La Subiectul II Este Necesara Utilizarea Titlului...chiar Am Nevoie Sa Stiu Va Rog
La Succesorul Numarului 12 Adauga Predecesorul Numarului 15 .Dau Coroana
Cine Imi Spune Si Mie Intrebarile De La Toate Subordonatele?de Ex: Atributiva = Intrebarea?? Plz
Intr-un Cilindru De 100 Litri Se Gaseste O Hidrocarbura A La 27 Grade C Si 10 Atm. Hidrocarbura A Din Cilindru Este Supusa Arderiicu O Cantitate De Aer Stoeechi
Cu Cine Se Invecineaza Romania La Paltinis Pana La Varsarea Prutului In Dunare