RO Study
👤
Iulica75
Iulica75
29-09-2022
Chimie
a fost răspuns
Urgent va rog!!!Dau coroana.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
17. Demonstrează Că Punctele M (-3, -1), N (0,1), P (2,4) Și Q (-1,2) Reprezintă Vârfurileunui Romb. .
Scrie Pe Etichete Doua Îndemnuri Pentru Ocrotirea Padurii.
Precizati Valuarea Morfologica A Tuturor Cuvintelor Din : Un Vant Si-o Ploaie Necajita
Ionica Ii Sune Veronicăi “eu Am De 3 Ori Mai Multi Ani Decât Ai Avut Tu Atunci Când Eu Aveam Vârsta Pe Care O Ai Tu” Vând Tu Vei Avea Vârsta Pe Care O Am Eu, Vo
Se Considera Expresia [...] Unde X Apartine IR. Stiind Că N Este Nr. Nat. Pt. Care E(n) Este Patratul Unui Nr. Nat, Arătaţi Că N Divizibil Cu 3. E(X) = (x + 1)²
XII.1.121. Miruna Şi Fratele Ei Mai Mic Cu Un An, Andrei, Au Împreună 9 Ani. Află: 9-3-6 A) Câţi Ani Aveau Împreună În Urmă Cu Trei Ani? B) Câţi Ani Va Avea Fie
Analizați Fiecare Enunț Si Alegeți Litera A Dacă Răspunsul Este Adv Sau Litera F Dacă Este Fals A. F. 1. Agroturismul Se Poate Practica În Zonele În Care Locuit
Realizati Un Referat De 80-100 Cuvinte Cu Tema:Importanta Apei In Societate.
Am Nevoie De Rezolvarea Acestui Exercițiu Urgent! Dau Coroană La Cel Mai Bun Răspuns!
5. În Figura Alăturată, Trapezul Isoscel ABCD Re- Prezintă Suprafața Unui Birou. Dacă AB || CD, AB=25 Dm, CD = 7 Dm, Iar AD = 15 Dm, Atunci Distanta De La Punct