RO Study
👤
DianaMihaela1
DianaMihaela1
24-06-2015
Matematică
a fost răspuns
1 tona = ........... kg
Răspuns :
Kingahadi
Kingahadi
24-06-2015
1 tona = 1000 kg :) :) :) :) :)
Answer Link
Apopa8805
Apopa8805
24-06-2015
1000 kg ..............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mama A Cumparat 3 Puisori De Gaina Si 5 Bobocei De Rata .Un Bobocel De Rata Costa 2 Lei .Cat Costa Un Puisor De Gaina Daca Mama A Platit 40 De Lei?
Afla Doua Nr Stiind Ca Suma Lor Este 5456 Iar Diferența Lor Este 4/6 Din Cel Mai Mic Dintre Ele (reprezintă Grafica) Va Rog Ajutatima Dau Coroana Imi Trebuie Ur
La Un Magazin S Au Adus Intr O Zi 300l De Lapte. .Din Aceasta Cantitate Dimineata S A Vandut 2/6, La Pranz 2/5 Din Toata Cantitatea ,iar Restul Seara .Cati Litr
O Publicitate De 4 Randuri În Rime
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 40 Cm. Știind Ca Lungimea Dreptunghiului Este De 4 Ori Mai Mare Decat Lățimea, Sa Se Afle Cate Patrate Cu Latura De 2 Cm Contine
Ce Este L In Geometrie Repede! Trebuie Sa Stiu Maine Dau Test Si Sunt Confuza?!!!!.
Indicati Sinonimele Si Precizati Cimpul Lexical Al Cuvintului Neam.DAU COROANA!!!!!!!!
Mă Puteți Ajuta Va Rog Frumos. Toată Pagina. Plizzzz! Dau Coroana+20 Puncte.
1.Un Numar Este De 2,5 Ori Mai Mare Decat Suma Numerelor 19,25 Si 8,75. Aflati Numarul. 2.Un Kilogram De Lamai Costa 4,8 Lei. Cat Costa 0,75 Kg.? 3.Calculati R
Alcatuiti O Propozitie In Care Un Numeral Propriu-zis Sa Aiba F.s De At. Adjectival, Nr. Sg, Gen Feminin Si Cazul Nominativ