RO Study
👤
Dariutzzzza1
Dariutzzzza1
24-06-2015
Limba română
a fost răspuns
Acasa~5 sinonime~~~~~~~~~~~
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-06-2015
domiciliu,patrie,locuinta,locul in care traiesti,chiar poate fi si ''in familie ta''
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Urgentttttttt
(Din Cartea "cum A Salvat Felix Craciunul") 1. Personajele Lecturii:2. Locul Desfășurării Acțiunii: 3. Timpul Desfăşurării Acţiunii:4. Rezumat/Ideile Principale
În Figura Alăturată Este Reprezentat Paralelogramul ABCD,unde E Aparține Pe CD Astfel Încât DE Congruent Cu EC Si AE Intersectat Cu BD Prin F. Raportul Dintre A
Va Rog Faceti Mi Si Mie Planul Dezvoltat De Idei De La Textul Vizita... De I.L.Caragiale (Idee Imp Idei Neimp) Pe Baza Acestei Schite Va Roog ESTE IN MANUALUL
Ex 12,13 Cat Mai Repede Va Rog!
În Figura De Mai Jos Este Reprezentat Un Parc. Triunghiul Isoscel ABC Este Suprafaţa Pe Care S-a Locuit Un Loc De Joacă, Iar Dreptunghiul BCDE Este Zona Verde A
21. Într-o Clasă Sunt Cu 5 Băieți Mai Mult Decât Fete Și Fetele Reprezintă 75% Din Numărul Băieților. Câți Băieți Și Câte Fete Sunt?
Buna. Stiti Cumva O Carte Carte, Paralela Intre Religie Si Istorie, Pe O Pagina Este Istorie Pe Una Religie. Nu Stiu Nici Titlu Nici Autor, A Citit-o O Ruda De
În Enuntul El Ramâne Fără Ea Pentru Totdeauna,predicatul E Verbal Sau Nominal?
Completeaza Tabelu. Am Ne Voie De A Juror