RO Study
👤
Aliiiiii
Aliiiiii
24-06-2015
Matematică
a fost răspuns
care sunt multiplii negativi ai lui 40 ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-06-2015
-40, -80, -120, ............................
Answer Link
Аноним
Аноним
24-06-2015
-40
-80
Sper ca te-am ajutat=]]]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumatul Lectiei La Istorie ,,Cucerirea Independentei De Stat " va Rog Mult Daca Se Poate Repede, Dau Coroana!!!!
Spuneti-mi 8 Expresii In Franceza Cu Cuvantul Cœur.
O Compunere De 8 15 Randuri In Care Sa Relatezi O Intamplare Amuzanta Petrecuta In Timpul Unui Concert . In Compunere Trebuie Sa Ai: 1. Sa Ti Prezinti Impresi
"Intr-o Primavara,o Prepelita S-a Lasat Din Zbor Intr-un Lan Verde De Grau.Dupa Ce Si-a Facut Cuibul A Ouat Cate Un Ou, In Total Sapte Oua Ca Niste Cofeturi,pe
Povestește O Întâmplare Adevărată Sau Imaginara Despre O Dovadă De Devotament A Câinelui Față De Om.
Rog Un Pic Ajutor !!!!! Doi Copii Si-au Propus Sa Citeasca Un Nr Egal De Pagini, După Ce Primul A Citit 3/8 Din Paginile Salem Iar Al Doilea 4/6 Din Ale Sale M
Pretul Initial Al Unui Obiect Este De 240 Lei . Dupa Doua Reduceri Consecutive , Pretul Obiectului A Devenit 183,6 Lei. Stiind Ca A Doua Reducere A Fost De 10 %
Rog Din Suflet Un Mic Ajutor....La O Florarie Sunt 840 Trandafiri Albi Si Rosii.Trandafirii Rosii Reprezinta 3/7 Din Numarul Celor Albi.S-au Vandut 5/6 Din Tran
Trei Propozitit Cu Numeral In Care Sa Aiba Valoare Adjectivala !!! VA ROG ESTE URGENT!!!!! DAU COROANA!!!!!!!!!!!!
Vaa Rog Am Nevoie Urgent!! La 850 De Grade Celsius Constanta De Echilibru A Oxidarii CO In Apa E 1.Ecuatia Reactiei Chimice Este CO(g) + H2O(g) <--->CO2 +