RO Study
👤
Mocanumariana2
Mocanumariana2
23-06-2015
Matematică
a fost răspuns
cat face 3/2:2/3...?
Răspuns :
Getatotan
Getatotan
23-06-2015
3/2 : 2/3 = 3/2 · 3/2 = 9 / 4
Answer Link
Thegimi
Thegimi
23-06-2015
3/2:2/3=3/2 x 3/2=9/4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Care Sunt Elementele Necesare Pt. A Face Un Cal Mai Ascultator?2.Care E Cea Mai Mare Rasa De Cai?3.Dupa Tine Ce Este Un Asin?AM NEVOIE DE RASPUNSURI REPEDE!!!
Determinati N € N,asfel Incat 11/2n+1€N.
Va Rog Frumos Ajutati-ma Si Pe Mine! Carui Gen Literar Apartine Poezia "Floriile" De Vasile Alecsandri???Am Pus Mai Jos Poezia! Iata Zile-ncalzitoareDupa Aspre
2 La Puterea 15+2 La Puterea 16=2 La Puterea 15 Ori X (Va Rogg Ajutati-mmaa Rapid)
Treci Urmatoarele Verebe De La Persoana Intai Singular La Persoana A Treia Singular Si Plural, Pastrand Acelasi Timp. Scriu,mergeam,plecasem,voi Citi,lucrai,am
---Daca Numarul N=ab Barat+ba Barat Este Patrat Perfect Atunci A+b=....
Care A Fost Motivatia Lui Hitler Pentru Semnarea Acestui Trata De Neagresiune?
Formati Cate Doua Propozitii Care Sa Ilustrati Diferenta De Sens Dintre Urmatoarele Adjective Perechi : Derutat Derutant Marcat Marcant Deprimat Deprimant Tent
Într-un Atelier Se Fac Bratari Din Margele Colorate.Daca Pentru O Bratara Se Folosesc 9margele ,cate Bratari Sa Pot Face Din 909 Margele? Cate Margele Sunt Nec
Exemplifica 3 Incercari Ale Statelor Semnatare Expuse In Tratatele Briand-Kellogg Si Pactul Intelegerii Balcanice,de Creare A Unui Sistem De Securitate Colecti