RO Study
👤
Mariusgrama17
Mariusgrama17
25-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutor va rog frumos multe puncte
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine poate sa imi demonstreze Ca Este Nuvela Popa Tanda primeste Vot Si Calificativ.
*[tex](m+1)x^{2}-(2m+1)x+m=0, M Apartine R[/tex]m+1)[tex]m=? X_{1}>0, X_{2}<0.[/tex] Am Inceput Asa: [tex]x_{1}>0, X_{2}<0 => P<0, D\geq0[/tex
Intr-o Urna Erau Cu 27 Bile Albe Mai Multe Decat Bile Rosii. Numarul Bilelor Rosii este Un Sfert Din Nr Bilelor Albe. Cate Bile Sunt De Fiecare Culoare?-metoda
Daca Punctul C(2,3) Se Afla Pe Reprezentarea Grafica A Functiei F:R---->R,f(x)= 2x-a,atunci Valoarea Reala A Numarului A Este Egala Cu....
Prin Centrul De Greutate A Triunghiului ABC Se Duce O Dreapta Care Intersecteaza Latura (AB) In E Si Latura (AC) In F. Aratati Ca : [tex]\frac{EB}{EA} + \frac{F
Suma A Trei Nr Este 94.suma Primelor Doua Este 58.al Doilea Nr Este Cu 22 Mai Mare Decat Al Treilea.afla Nr
Corina Are 17 Cuburi Rosii Albe Si Negre *cuburi Albe Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Rosii Aflati Cate Cuburisunt Mai Multe Stiind Ca Sunt Mai Putine Negre Decat
Triunghiul ABC Este Isoscel Cu AB = AC = 16 Cm Si \bc = 10 Cm. Mediatoarea Laturii AB Intersecteaza Dreapta BC In E. Daca Perimetrul Triunghiului AEC Este De 35
Am Nevoie De Ideile Principale Ale Fiecarui Capitol Din Romanul "Baltagul" De Mihail Sadoveanu.
SUMA A 3 NR NATURALE ESTE 399.DACA DIN FIECARE SE SCADE ACELASI NR SE OBTIN RESPECTIV NR 89, 162 SI 115. CARE SUNT CELE 3 NR?