RO Study
👤
AleAlexutza12
AleAlexutza12
23-06-2015
Limba română
a fost răspuns
Trei valori morfologice ale lui i
Răspuns :
ViktoriaSzintia
ViktoriaSzintia
23-06-2015
este articol hotarat,pronume personal,interjectie
Answer Link
Totallyrandom
Totallyrandom
23-06-2015
I se parea haios.→pron pers. Cartea-i interesanta.→vb cop. Am uitat sa scriu un "i".→ subst com
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caracterizati Personajul Paraua Din Textul Istoria Unui Galbin De Vasile Alecsandri
Selecteaza Corpurile Cu Densitatea Mai Mare Decat A apei Stiind Ca Toate Au Acelasi Volumbalon Umflat pepenegrapefruitbila De Plutabila De Metal
Trebuie Sa Fac Exarcitiul Asta : - 4 + 6 - | + 3 |Nu Am Habar Cum Sa-l Fac. Helpt Me !!
Alatura Substantivulor Feriga Si Valuri Adjectivelor Cu Valoare De Epitet
Suma A Trei Nr Este 111. Daca Al Doilea Este Cu 18 Mai Mare ca Primul, Al Treilea Este Cu 12 Mai Mare Ca Primul, Precizati Cat Este Al Doilea Nr.
Muzica Pasiunea Sultetului Argumentare Va Rog
O CLASA DE ELEVI A PLANTAT POMI . DACA FIECARE ELEV AR PLANTA CATE UN POM , AR RAMANE 25 DE POMI NEPLANTATI , IAR DACA FIECARE ELEV AR PLANTA CATE 2 POMI , 4 EL
Metez En Francais: Oriunde Te-ai Duce Si Orice Ai Face,ei Nu Te Vor Ierta Desi Spune Adevarul ,nimeni Nu-l Crede.Oricare Ar Fi Situatia ,sper Ca O Vei Regreta.O
Dati exemple Da 10 Izolatoare Si De 10 Conducatoare In Materie De Curent Electric.Repede,pls Am Nevoie De Ajutor!!!!!!!!!!!!
Selecteaza Corpurile Cu Densitatea Mai Mare Decat A apei Stiind Ca Toate Au Acelasi Volumbalon Umflat pepenegrapefruitbila De Plutabila De Metal